Ny säsong med nya rutiner

Covid-19 har inte gått någon människa förbi.
Säkerhet är alltid en viktig fråga för oss och i år har vi på Vedbände fått ta hänsyn till en säkerhetsaspekt till.

Vi jobbar nu intensivt med att riskbedöma olika flöden i verksamheten och gör allt för att vi ska kunna välkomna er till våra ridläger i sommar.

Vi följer noga följer utvecklingen av smittläget från berörda myndigheter för att erbjuda en trygg lägerverksamhet. Detta kommer i år att innebära förändringar i våra och era rutiner inför lägret, i samband vid start och under lägrets gång. Allt för att både du som lägergäst och vår personal ska kunna vistas i en säker miljö.

 

  • Du måste ha varit frisk och vecka i lägerstart för att komma till oss
  • Vi har ju som tur gott om platser på verandan och i trädgården så våra måltider kommer att serveras utomhus och så hög utsträckning som kan användas för att vi ska ha mer utrymme till varandra när vi äter
  • Extra noggrann handtvätt och handspritning
  • Utökad städning av hygienutrymmen och extra spritning av utsatta ytor
  • Uteduscharna kommer att avgränsas från insyn så vi blir mer flexibla med hygienutrymmen
  • Anläggningens yta kommer att optimera så vi kan hålla avstånd även när vi sover

Våra dagar är ju mestadels ute i friska luften och vi kommer att se över kvällsaktiviteternas utformning. Karaoke är inte det mest lämpliga grenen 2020. Men det får vi ta igen nästa år!

Vi hästmänniskor är ju vana vid säkerhetstänk med en hästlängds avstånd, nu tar vi med oss ​​i våra övriga kontakter. Kramar lämnar vi över till hästarna.

Just nu får vi följa utvecklingen. Vi kommer att ta närmare kontakt med alla inbokade elever för att informera om rutiner och tider vid ankomst och avgång.

Ta hand om er

Emma & Håkan med personlig